Výzva: Deti patria rodine a nie Celoštátnej stratégii ľudských práv

Výzva: Deti patria rodine a nie Celoštátnej stratégii ľudských práv

Výzva: Deti patria rodine a nie Celoštátnej stratégii ľudských práv

Pošlite jedným klikom priamo mail predsedovi vlády a poslancom Národnej rady SR nasledovného znenia:

Vážený pán predseda vlády,

Vážení ministri,

Vážení poslanci národnej rady,

dovoľte, aby sme Vás požiadali o Vašu osobnú intervenciu. Na rokovaní vlády sa bude prerokovávať a schvaľovať Celoštátna stratégia ochrany a podpory ľudských práv v Slovenskej republike, ktorá má za cieľ neprimeraným spôsobom rozšíriť práva LGBTI ľudí na úkor rodín založených manželstvom muža a ženy.

Celoštátna stratégia ochrany a podpory ľudských práv má nebezpečne vnucovať už deťom v predškolských a školských zariadeniach rodovú ideológiu, ktorá okrem iného tvrdí, že nezáleží na vrodenom biologickom pohlaví jednotlivca, resp. že je nepodstatné: každý má mať možnosť vybrať si, kým sa cíti alebo kým si želá sa stať (mužom?, ženou?, inak sexuálne/rodovo odlišným?).

Experimentovanie s duševným vývojom detí na Slovensku považujeme za neprípustné.

Osobitné práva možno priznať, ak existuje výnimočný prínos pre spoločnosť, tak ako je to v prípade manželstva a rodiny. Bez novej generácie, ktorá sa rodí a vychováva v rodinách nie je možné pokračovanie spoločnosti. Nič nie je lepšie pre deti ako otec a mama nastálo.

Sme presvedčení, že všetci ľudia sa rodia slobodní a rovní v právach a povinnostiach. Sme presvedčení, že žiadnemu človeku z titulu jeho inej sexuálnej orientácie nepatria žiadne nadpráva, preto Vás žiadame buď o neprijatie Celoštátnej stratégie ochrany a podpory ľudských práv v predkladanej podobe, alebo o zapracovanie a schválenie nasledovných zásadných pripomienok uvedených tututu a tu.

Výzvu môžete zaslať z tejto adresy: http://pastorbonus.sk/vyzva2/
 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.